Svenljunga


Friskis & Svettis
Box 160
512 54 Svenljunga

Besöksadress:
Jägarstigen 10
Svenljunga  

maila oss

 

Friskis & Svettis Riks Friskis & Svettis i Svenljunga

Historik
IF Friskis & Svettis Svenljunga grundades hösten 1992 av Anette Borgvall. Det första passet var ett medelpass och det hölls i Mogahallen i januari 1993. Det kom ungefär 150 motionärer! Anette var till en början ensam jympaledare, men under årens lopp har ytterligare 14 tjejer och en kille genomgått Friskis & Svettis ledarutbildning. Föreningen har idag ca 360 medlemmar.


Föreningen
Friskis & Svettis Svenljunga är ideell, vilket innebär att det inte finns något vinstintresse. Allt överskott går tillbaka till föreningens aktiviteter och till Dig som jympar.


Verksamhet
Vår huvudsakliga verksamhet är att arrangera jympa i olika former och intensiteter.  
Under vår och höst arrangerar Friskis & Svettis även tipspromenader på söndagsförmiddagar.


Organisation
Styrelsen består av 5 ordinarie ledamöter, 4 suppleanter och 1 adjungerande. Föreningen har ca 30 aktiva jympaledare och värdar som hjälper till på jympapassen.

 

 


Oavsett om du tränar för att bli vackrare, friskare, smalare eller starkare ska du tänka på att kontinuitet är enda sättet att nå resultat. Då är det viktigt att du trivs med din motionsform så att du har lust att röra dig regelbundet. Därför är Friskis & Svettis jympa glad. Glädjen finns i både musiken och rörelserna. Vi kallar det rörelseglädje.


Våra välutbildade ledare ger dig en timmes effektiv träning. Du som inte rört på dig tidigare kommer sakta att förvandlas. Din kropp blir rörligare och starkare. Ditt humör stabilare och gladare. Det kommer att ta sin tid. Låt det få göra det. Ha inte för bråttom. Det finns inga genvägar.

Det är enkelt att jympa med Friskis&Svettis. Du behöver ingen inskolning och bestämmer själv hur hårt du vill jobba på passet.


Vår syn på träning                       

Friskis & Svettis erbjuder lustfylld  och lättillgänglig träning av hög kvalitet för alla. Det är vår verksamhetsidé. Ovanför den svävar vår vision om att "alla ska le när de tänker på träning".

Där emellan, i verkligheten, finns våra träningsformer, präglade inte bara av verksamhetsidé och vision utan också av våra värderingar.


Nyheter

 

 

 

Nytt nummer ute nu

 

 

 

Ingen extra kostnad för dig men en

värdefull peng för oss!

 

Om du vill så heter vi 

IF Friskis&Svettis Svenljunga

och vi är sååå tacksamma för

all support vi kan få!

 

 

 

  

 


Webbkurs:Gravid-så tränar du bäst